PROJECTE : VISTA (CAT!) PANORÀMICA

TÈCNICA PANORÀMICA

Com es fa una panoràmica
Quines eines son necessàries per elaborar-les

Voleu conèixer les tècniques requerides
per elaborar una fotografia panoràmica?
Aquí trobareu un petit resum del què i el com fer-les

Podeu realitzar fotografies panoràmiques quasi bé amb qualsevol càmera, fins i tot amb el vostre telèfon mòbil, però, en atenció al resultats que vulgueu obtenir el millor és utilitzar una màquina reflex i si en disposeu, objectius de diferents longituds focals i, important, utilitzeu sempre un trespeus per tal d'estabilitzar i anivellar bé la càmera.

Un cop triat el paisatge que us vingui de gust, posicioneu la càmera al trespeus i anivelleu l'horitzó. Per fer els disparos millor utilitzar un disparador amb cable per tal de no bellugar la càmera. Si es pot, tanqueu el diafragma quan més millor per tal de obtenir el màxim de profunditat de camp. Aneu desplaçant la càmera tot i tenint en compte un marge de coincidència a les fotos. Els disparos poden variar de entre 6 i 20 imatges, en funció de l'òptica de aneu a utilitzar. Després caldrà bolcar-les al vostre ordinador i utilitzeu qualsevol del programes gratuïts que podeu trobar a internet per muntar-les. SI teniu una mica de paciència i aneu fent pràctiques en poc temps podeu dominar aquesta tècnica.

logo
Santa Basilissa, 4 17111 Vulpellac Tel. 972 640 674 jc@panoramic.com.es Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twiter Segueix-nos a Pinterest logo