PROJECTE : VISTA (CAT!) PANORÀMICA

SUPORT VISTACAT!

Per què necessitem el vostre suport...
Col.laborar en un projecte fotogràfic català...

Si les nostres imatges us han agradat
i penseu que paga la pena continuar endavant
Doneu-nos el vostre suport econòmic i col.laboreu!

Per què necessitem el vostre suport? La cobertura fotogràfica en format panoràmic d'una de les nostres comarques requereix molt de temps, desplaçaments, dietes, postproducció, inversió en equipaments, i hores de feina posterior a la captació de les imatges. Portar a terme aquest projecte està fora de les nostres possibilitats econòmiques ara per ara, així que necessitem el vostre suport per continuar aquesta tasca.

Què us proposem? Que col.laboreu amb nosaltres mitjançant petites aportacions econòmiques, a canvi, sempre, d'un petit obsequi que us compensi d'aquesta aportació, així, d'una banda col.laboreu en el projecte, i teniu una petita recompemsa, i un gran agraïment personal. Només per pensar en col.laborar amb nosaltres us donem les gràcies per anticipat! Veieu les nostres propostes... (doneu un cop d'ull)

Com col.laborar? Si el que heu vist fins ara us anima a col.laborar amb nosaltres us volem agraïr de tot cor la vostra amabilitat. Sempre tenint en compte que la totalitat d'aquestes aportacions, el 100% de la recaptació només va destinada a la finalitat d'aquest projecte: Fer un banc d'imatges de Catalunya en format panoràmic i aconseguir muntar una exposició itinerant del nostre país en imatges de gran format, espectaculars, màgiques, impactants...

Aportacions econòmiques. Us proposem dues vies d'aportacions econòmiques al nostre projecte, pagament via transferència bancària o bé a través de PayPal: una forma de pagament segura i fàcil. Podeu veure obsequis i promocions a:

logo
Santa Basilissa, 4 17111 Vulpellac Tel. 972 640 674 jc@panoramic.com.es Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twiter Segueix-nos a Pinterest logo