PROJECTE:

VISTA (CAT!) PANORÀMICA

Una proposta visual de Catalunya en format panoràmic.
Espectaculars imatges de gran format del nostre país.

Platges i cales, boscos i muntanyes, viles i ciutats
de totes les comarques de Catalunya...Un projecte per gaudir de la nostra terra!!!!

Vista Panoràmica de Catalunya és un projecte personal. Com amants de la fotografia, fa ja alguns anys que vàrem començar a recollir imatges del nostre país per tal d'elaborar un banc d'imatges que reculli i mostri tota la bellesa de la terra catalana.

Dins aquesta tasca i descobrint les grans possibilitats que la fotografia panoràmica ens ofereix, vàrem pensar que aquesta seria una eina perfecta pels nostres propòsits i, començant per la meravellosa terra del Baix Empordà, ens vàrem endinsar a donar forma a aquest projecte. Es fantàstic i sorprenent l'ajut i el suport que rebem dels nostres amics, n'estem enamorats de la vostre col.laboració, gràcies pel vostre suport.

Encara que ja disposem de centenars d'imatges, havent cobert una petita part de la nostra terra, la feina restant és enorme, per tant, caldrà encara molt de temps per poder gaudir d'un banc d'imatges de Catalunya en format panoràmic de totes les nostres comarques.

Ara per ara podreu veure si visiteu la galeria d'imatges les comarques de: Alt i Baix Empordà, el Berguedà, el Vallés Oriental i el Barcelonès, volem començar a visitar altres indrets i mostrar-los, esperem que en gaudiu i ens visiteu a sovint. Us preguem que formeu part d'aquest projecte i doneu suport. Benvinguts!

logo
Santa Basilissa, 4 17111 Vulpellac Tel. 972 640 674 jc@panoramic.com.es Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twiter Segueix-nos a Pinterest logo