Carteleria de gran format amb les imatges de VISTA /CAT!) PANORAMIC Les imatges que veieu en aquesta web son fotografies d'alta resolució i estan dirigides a ampliacions de mitjà i gran format per a la decoració de locals comercials, restaurants i hotels, llocs públics, utilitzacions a fires i exposicions, així com per a la seva llar. Espectaculars i sorprenents aquestes ampliacions des de 1 metre d'amplada fins a arribar als 24m2, son un reclam comercial de gran impacte.

Característiques tècniques. Realitzades en vinil adhesiu, utilitzant tintes UV, amb protecció solar i revestides d'una capa de laminat plàstic per a una major protecció. Estan muntades sobre un panel denominat Dibond®, que és un sandvitx d'escuma i al.lumini indeformable. Tots materials de primeríssima qualitat i amb totes les garanties.

On podeu comprar. A continuació teniu un llistat de comerços on és la nostre col.lecció d'imatges panoràmiques. A cada un d'ells hi podeu observar en directe mostres impreses. També un catàleg amb informació tècnica i preus per els diferents tamanys d'impressió. Opcionalment també podeu demanar-les muntades sobre bastidor de fusta. Sol.liciteu més informació directament a la botiga.

Franquícies. Si vostè té un local comercial o establiment i l'hi agradaria oferir aquests productes al seus clients, contacti amb nosaltres. Concertarem una visita i l'hi explicarem tots el detalls i avantatges. Donem suport i col.laborem al pla de marketing.

CLICK&CO
Demaneu info a:
Jordi Fernández

Tarongeta, 16-18
C.C. Cel Obert
17200 Palafrugell
Tel. 872 023 030
info@clickandco.cat
www.clickandco.cat

EGM Laboratoris
Demaneu info a:
Departament murals

Prats de Molló, 20
08021 Barcelona
Tel. 93 201 63 88

egm@egm.es
www.egm.es

logo
Santa Basilissa, 4 17111 Vulpellac Tel. 972 640 674 jc@panoramic.com.es Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twiter Segueix-nos a Pinterest logo